Želite upočasniti staranje? To je le eden od razlogov v korist jemanju kolagena. Preverite še druge in spoznajte, kateri kolagen izbrati za največ koristi!

Pomanjkanje kolagena, ključne sestavine naše kože, las, nohtov, kosti in vezivnega tkiva, je lahko vzrok številnih težav, kot so gube, bolečine v sklepih in oslabljene kosti.

Spoznajte, zakaj je jemanje kolagenskih prehranskih dopolnil koristno za vsakogar!

1. VSAKO LETO GA IZGUBLJATE VEČ

Najprej poglejmo razlog, ki smo ga navedli že v uvodu članka – po 25. letu začne proizvodnja kolagena upadati, to pa lahko vodi do številnih težav, kot so gube, bolečine v sklepih in oslabljene kosti.

2. S HRANO GA NE DOBITE DOVOLJ

Običajno se ob pomanjkanju hranila najprej obrnemo k hrani. Ampak, kdaj ste nazadnje jedli kostno juho, drobovino, meso s kožo in hrustancem, membrano jajčne lupine? Verjetno pri večini ta hrana ni redno na jedilniku, zato je lažje dobiti zadosti kolagena s pomočjo prehranskih dopolnil.

3. ODLOČENI STE OSTATI AKTIVNI DO POZNE STAROSTI

Kolagen je bistvena sestavina naših kosti, zato lahko z dodajanjem kolagena pripomoremo k večji gostoti in trdnosti kosti. Oboje pa je ključno za ohranjanje gibljivosti sklepov, zmanjšanje bolečin in drugih tegob, ki vam onemogočajo redno telesno aktivnost.

4. ŽELITE MLADOSTNO IN SIJOČO KOŽO

Kolagen je ključ do lepote, saj je bistvenega pomena za zdravje in elastičnost kože. Zadostna količina v telesu pripomore, da je koža brez gub, napeta in navlažena.

5. IMATE KRHKE IN LOMLJIVE NOHTE

Ostanimo še za trenutek pri lepoti – kolagen je kot ključna sestavina las in nohtov nujno potreben za njihovo zdravje in sijaj. Jemanje dodatkov s kolagenom lahko pomaga pri krepitvi las in nohtov, zaradi česar so manj nagnjeni k lomljenju in poškodbam.

6. MUČIJO VAS PREBAVNE TEŽAVE

Kolagen pomirja, popravlja in krepi črevesno sluznico, zmanjšuje vnetje, izboljša prebavo in absorpcijo hranil ter podpira zdrav črevesni mikrobiom. S tem vam lahko pomaga v boju proti plinom, napihnjenosti in počasni prebavi.

Kateri kolagen izbrati?

Ko pogledate na spletne ali fizične nakupovalne police, se res težko znajdete v poplavi kolagenskih dodatkov. Da vam olajšamo izbiro, predstavljamo dva kolagena vrhunske kakovosti, ki bosta poskrbela za vaše potrebe ne glede na to, kaj želite!

J&D Special Kolagen z glukozaminom in hondroitinom je idealna izbira za vse, ki želite predvsem vrniti gibljivost in moč svojim sklepom. Trojna formula, ki združuje prednosti kolagena, hondroitina in glukozamina, bo vašim sklepom odvzela leta in vam ponovno omogočila lahkotnejši korak in manj bolečin.

 

J&D Special Nano kolagen je pa popoln za vse, ki želite izkoristiti cel spekter prednosti – od čudovitih las, kože in nohtov do gibljivih sklepov in nasploh odličnega počutja. Zaradi nano oblike ga odlikuje vrhunska absorpcija v primerjavi s kapsulami, praški in običajnimi kolagenskimi dodatki.

Ste pripravljeni obuditi polno moč svoje vitalnosti, gibljivosti in lepote? Začne se s kolagenom – izberite svojega TUKAJ!