Vas mika kolagen, a se bojite, da bi sabotiral vašo pot do idealne teže? Ali kolagen redi? V članku razkrivamo, kako je lahko kolagen vaš zaveznik v boju proti odvečni teži!

KOLAGEN – ELIKSIR MLADOSTI

Zdi se, da kolagen jemljejo že vsi – sodelavke, najboljša prijateljica, celo njen mož, ki je zagrizen športnik!

Ne imenujejo ga zaman eliksir mladosti. Kolagen je osnovni gradnik kože, mišic, kosti, kit in vezi ter drugih vezivnih tkiv. Najdemo ga tudi v organih, krvnih žilah in črevesni sluznici. Je najpogostejša beljakovina v telesu, a po 30. letu njegova proizvodnja začne strmo padati.

Kolagen v obliki prehranskih dopolnil tako postane najboljši prijatelj vsem, ki želite izboljšati zdravje in videz svoje kože, las in nohtov, koristi pa tudi športnikom in vsem z bolečinami v sklepih, saj prispeva k zdravju in gibljivosti sklepov.

Kolagenska dopolnila postajajo vse bolj priljubljena zaradi koristi za zdravje in lepoto, vendar nekatere skrbi, da bi jemanje kolagenskih dopolnil lahko povzročilo povečanje telesne teže.

ALI KOLAGEN VPLIVA NA TELESNO TEŽO? DA – A NE TAKO, KOT STE MISLILI!

Da takoj pomirimo vaše skrbi: kolagen ne redi. Sedaj pa odlična novica – vaš prehranski dodatek za čudovito kožo in zdrave sklepe vam lahko celo pomaga nadzorovati težo!

Poglejmo dva načina, kako kolagen ugodno vpliva na telesno težo:

Občutek sitosti

Kot smo že razložili, je kolagen beljakovina. Beljakovine pa znanstveno dokazano pripomorejo k občutku sitosti, ki traja! Tako lahko kolagen posredno celo vpliva na izgubo teže, saj pomaga zmanjšati skupni vnos kalorij.

Izgradnja mišic

Naše mišice so zgrajene iz beljakovin in dodajanje kolagena izboljša vašo sposobnost razvoja mišičnega tkiva. A pozor – deluje le v kombinaciji s telovadbo!

Če boste torej redno telesno aktivni, boste lahko razvili več mišičnega tkiva, kar pa vam pomaga izgubljati maščobo, saj mišično tkivo za vzdrževanje potrebuje več kalorij kot maščoba.

KAKO IZBRATI NAJBOLJŠI KOLAGEN?

Kljub vsem prednostim kolagena pa se morate zavedati, da nekateri kolagenski dodatki vsebujejo nepotrebne dodatke, ki lahko prispevajo k povečanju telesne teže.

Pomembno je, da izberete visokokakovostno kolagensko dopolnilo. Takšen je zagotovo J&D Special kolagen!

5 RAZLOGOV, ZAKAJ IZBRATI KOLAGEN J&D SPECIAL

  1. Trojni učinek

Poleg kolagena vsebuje še glukozamin in hondroitin, saj le prisotnost vseh treh sestavin najučinkovitejše podpira delovanje sklepov in vezi.

 

  1. Dodani tudi vitamini in minerali

Za najboljši učinek boste v kolagenu J&D Special našli tudi vitamina C in D (močna antioksidanta, vitamin C pa je tudi ključen za nastanek kolagena v telesu), vitamin B12, kurkumo, MSM, izvleček zelenega čaja  in druga dragocena hranila.

 

  1. Prednosti tekoče oblike

Prehranski dodatki v tekočini se ponašajo z boljšo absorpcijo in enostavnim doziranjem ter uživanjem.

Poleg tega pri tekočini ni potrebe po sredstvu za povečanje prostornine, polnilih ali želatinasti ovojnici, ki so stalnica pri tabletah ali kapsulah.

 

  1. Kakovost

J&D Special kolagen je brez gensko spremenjenih snovi, glutena, soje, jajc, oreščkov in laktoze. Vsebuje 100-% naravne sestavine.

 

  1. Prijeten okus

Čisti kolagen ni najboljšega okusa, zato smo mu mi dodali prijetno naravno aromo borovnic. Skupaj s priročnim doziranjem s pomočjo priloženega zamaška je tako uživanje enostavno in prijetno.

 

Ali kogalen zares pomaga?

Če so tudi vas prepričale številne prednosti kolagena, je skrajni čas, da tudi sami preizkusite eliksir mladosti in si povrnete napeto in sijočo kožo ter lahkotnost gibanja!

Preberite si več o izdelku TUKAJ.