Urološke težave? Ne,hvala.

29,90 

Po veliki uspešnici, knjigi Recepti iz domače lekarne, je sedaj nastala nova.

Mina Pal in priznani urolog dr.Šainović predstavljata knjigo, ki nosi naslov Urološke težave? Ne, hvala.

Tako boste v knjigi, ki je napisana na več kot 160 straneh izvedeli veliko koristnih informacij, ki združujejo tako klasično kot naravno medicino.

Compare
Kategorija:

Opis

Napisati to knjigo sta se avtorja odločila, ker je vse premalo ozaveščanja o uroloških težavah.

Zavedati se moramo, da je rak prostate, najpogostejši rak, ki prizadene moško populacijo.

Dr. Šainović piše o karcinomu prostate, preventivi za zmanjšanje tveganja raka prostate, erektilni disfunkciji, benigni hiperplaziji, urinski inkontinenci.

Prav tako piše o okužbi sečil, ki so najbolj pogoste pri ženskah, o menopavzi in ledvičnih kamnih. Dr. Šainović vas v knjigi želi naučiti kako preprečiti urološke težave med tem ko se Mina Pal skoncentrira na urološka vprašanja in odgovore iz narave.

Posveti se celostnemu moškemu zdravju, naravnih pristopih pri težavah s prostato, prehranskih dopolnilih kot je na primer Žagasta palma, ki je izredno priljubljeno zelišče za zdravljenje benigne hiperplazije prostate.

Nauči nas, da lahko žagasto palmo uporabljamo pri vseh težavah s prostato, pri vnetjih, migrenah, izgubi las ali raku prostate.

Mina Pal piše tudi o zdravilnih zeliščih, ki so lahko v veliko pomoč pri raznih uroloških težavah. Izpostavi koprivo, ki je odlična naravna pomoč pri vnetju mehurja, slabokrvnosti, razstrupljanju telesa, piše o drobnocvetnem vrbovcu, soku zelene, ki med drugim znižuje krvni tlak, lajša bolečine v sklepih, čisti limfo in jetra….

Izpostavi zdravilne učinke cimeta ali koruznih laskov, piše o naravnih zeliščih za povečanje libida, ingverju, ki deluje tudi na srce in ožilje, glivične okužbe, krepi imunski sistem….

V knjigi izvemo zakaj je maca vir pomembnih vitaminov in mineralov, kako si po naravni poti pomagati pri neplodnosti.

Zakaj je dobro uživati klinčke in cimet, kakšni so najboljši recepti z lanenimi semeni, kateri so naravni recepti za izgubo teže, in zakaj je napitek iz peteršilja in limone dober za naše telo, izveste tudi kako si pomagati pri menopavzi, stresu, neplodnosti, inkontinenci…

KOMU JE KNJIGA NAMENJENA?

Knjiga je namenjena vsem, ki vas pestijo urološke težave, moškim, ki se borijo z benigno hiperplazijo prostate, rakom prostate, ženskam s pogostim vnetjem mehurja, inkontinenco, menopavzo ali neplodnostjo.

Uporabna knjiga, ki vam bo prišla zelo prav in jo boste z veseljem imeli v svoji domači knjižnici.

PREDSTAVITEV NOVE METODE REZUM

Dr. Šainović in Mina Pal pa v knjigi predstavita tudi novo revolucionarno, varno in učinkovito metodo Rezum, za zmanjšanje prostate. Zdravila in drugi posegi lahko imajo številne stranske učinke, med tem, ko je nova metoda REZUM, minimalno invazivna. Dr. Šanovič omenjeno metodo izvaja tudi v svoji ordinaciji v Tesla therapy centru v Mariboru.

Več informacij in vsa naročila sprejemamo na 080 34 35 ali www.jdspecial.si

Mnenja (0)

Ocene

Ni še nobene ocene.

Be the first to review “Urološke težave? Ne,hvala.”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja