Ste utrujeni od zapravljanja denarja za farmacevtske izdelke, ki imajo lahko škodljive stranske učinke? Želite prevzeti nadzor nad svojim zdravjem z naravnimi rešitvami, ki se uporabljajo že stoletja?

Se kdaj z babico ali dedkom nabirali nežne zelene smrekove vršičke, iz katerih je nastal prijetno sladek sirup za zimske mesece, ko vas je napadel kašelj?

Morda pa se spomnite skodelice toplega mleka z medom, ki vam jo je mama pripravila, da bi ublažila prehlad in vam pomagala zaspati …

Tradicija zdravljenja z naravo je dolga in bogata. Ko se ljudje vse bolj vračamo nazaj k naravi, raste tudi zanimanje za varne recepte naših babic. Mi smo jih zbrali v čudoviti knjigi, ki bo obogatila vsak dom!

SPOZNAJTE RECEPTE IZ DOMAČE LEKARNE 2

Po uspehu prve knjige Recepti iz domače lekarne je sedaj tukaj nadaljevanje. Vabimo vas, da odkrijete zakladnico preprostih receptov za naravna zdravila, ki jih lahko pripravite doma, pri tem pa uporabite le naravne in varne sestavine.

Ti recepti niso le varnejši in bolj naravni, ampak so tudi cenejši od farmacevtskih izdelkov.

Za razliko od kupljenih zdravil ste lahko prepričani, da ne vsebujejo škodljivih kemikalij in dodatkov – ker ste jih sami pripravili, točno veste, kaj vse je v njih!

Za pripravo receptov iz domače lekarne vam ni treba biti farmacevt ali imeti posebne opreme – potrebujete le sestavine, ki jih najdete v domači shrambi, na vrtu ali bližnjem travniku, ter čas in potrpljenje!

KAJ VAS ČAKA V KNJIGI RECEPTI IZ DOMAČE LEKARNE 2?

Naša knjiga obravnava številne zdravstvene težave, med drugim kašelj, depresijo, herpes in staranje kože, celo Alzheimerjevo in Parkinsonovo bolezen. Vsak recept je skrbno pripravljen na podlagi desetletja starih tradicij, ki so jih cenile že naše babice.

Knjiga je primerna za ljudi vseh starosti. Enostavne recepte spremljajo privlačne barvne fotografije, zato sta branje in uporaba pravi užitek.

Ne glede na to, ali želite izboljšati svoje splošno zdravje ali se lotiti določene težave, so Recepti iz domače lekarne 2 popoln vodnik po naravnih in varnih zdravilih.

SPOZNAJTE SUPERJUNAKE IZ NARAVE

Predstavljajte si, da imate znanje, s katerim lahko izkoristite moč zdravilnih zelišč za reševanje številnih zdravstvenih težav, od glavobolov do prebavnih težav in kožnih bolezni.

Recepti iz domače lekarne vas poleg receptov opremijo tudi z dragocenim znanjem, s katerim si boste lahko ustvarili pravo domačo lekarno!

Knjiga namreč vsebuje tudi obsežno poglavje o zdravilnih zeliščih in njihovi uporabi. Z njim postane vaš poglobljeni vodnik po različnih zeliščih in njihovih koristih ter informacijah o tem, katere dele rastline lahko uporabite in kako jih pripravite.

Z raziskovanjem tega poglavja boste odkrili še več skrivnosti narave in ohranjali pri življenju bogato tradicijo. Ljudje so zelišča zaradi njihovih zdravilnih lastnosti uporabljali že tisočletja, s tem pa boste nadaljevali to tradicijo in se učili modrosti naših prednikov.

BONUS: RECEPT ZA RAZSTRUPLJANJE JETER

ČIŠČENJE IN RAZSTRUPLJANJE JETER

Stari Ruski recept marsikdo že pozna. Če pa ne , pa res priporočamo, da ga preizkusite tudi vi. Namreč, če želite izboljšati vaše zdravje in počutje, ter očistiti ta zelo pomemben organ kot so jetra, je to pravi recept. Sploh, če uživate zdravila, ste pod stresom, se bojujete z visokim holesterolom ali ste kadilec. Jetra so kot filter v avtomobili, tako so ona v našem organizmu. Zato jih je potrebno čistiti. Priporočamo 2 krat letno. Kako?

Potrebujemo:

  • Pol skodelice rozin ekološke pridelave ( ne svetlo rumene barve)
  • 3 dcl vode

Priprava:

  • Za približno 15 min potopimo rozine v toplo vodo. Šele potem rozine dobro speremo pod mrzlo vodo.
  • Stresemo jih v 3 dcl kozarec, ki ga do vrha napolnimo s prekuhano vodo sobne temperature in pustimo stati čez noč. Šele naslednje jutro na tešče popijemo vodo in pojemo rozine.
  • Če se da, priporočamo, da se po zaužitju za 2 uri uležemo v posteljo in obrnemo na desni bok. Še večji učinek bomo dosegli, če bomo na desno stran trebuha položili toplo oblogo ali termofor.
  • Recept priporočamo ponavljati 4 krat v enem mesecu.

 

Če torej cenite moč narave pri zdravljenju in želite prevzeti nadzor nad svojim zdravjem z varnimi in naravnimi rešitvami, so Recepti iz domače lekarne 2 popolna knjiga za vas.

S celovitim vodnikom po zdravilnih zeliščih in enostavnimi recepti za naravna zdravila si boste lahko ustvarili domačo lekarno in vedno znova odkrivali skrivnosti narave.

Naročite svoj izvod še danes in stopite proti zdravju – z naravo!