Ko jim hočete zagotoviti vse potrebno za zdravo rast in razvoj, a pri tem ne želite izgubljati živcev s prehranskimi vrednostmi živil in izbirčnostjo …

Starši, če ste naveličani igranja skrivalnic z otrokovim dnevnim odmerkom vitaminov, preverite, kateri so ključni vitamini zanje in kako poskrbite, da jih zagotovo dobijo dovolj!

VITAMIN A

Vitamin A spodbuja normalno rast in razvoj, obnovo tkiv in kosti ter zdravo kožo, oči in imunski odziv.

VITAMIN B

Družina vitaminov B pomaga pri presnovi, proizvodnji energije ter zdravem krvnem obtoku in živčnem sistemu. Vitamin B12 je recimo ključen za razvoj možganov in živcev.

VITAMIN C

Pomemben je za splošno zdravje in imunski sistem vašega otroka. Prav tako lahko pomaga telesu pri absorpciji železa, spodbuja zdrave mišice, vezivno tkivo in kožo.

VITAMIN D

Sončni vitamin ima za vašega otroka pomembno vlogo: pomaga pri izgradnji močnih kosti, ohranja zdrav imunski sistem, lahko pa tudi izboljša razpoloženje.

VITAMIN E

Vitamin E pomaga ohranjati zdravo kožo in oči ter krepi otrokov imunski sistem.

A moj otrok res potrebuje prehransko dopolnilo?

V teoriji otroci lahko dobijo vse potrebne vitamine in minerale s hrano, v praksi pa vsak starš ve, da ni tako enostavno.

Na primer – ker z izpostavljenostjo soncu ne smemo pretiravati in ker se vitamin D nahaja le v nekaterih živilih, kot so mastne ribe in jajca, ga je težko dobiti dovolj. Temu priča dejstvo, da ima približno 15 % majhnih otrok in 17 % mladostnikov pomanjkanje vitamina D.

Starši se po najboljših močeh trudite vzpostaviti dobre prehranske navade. Kuhate špinačo, izumljate solato na tisoč in en način, jeste mavrico … Resničnost pa je nekoliko drugačna: pozabljen brokoli na krožniku, zmrdovanje, ko na mizo postavite karkoli zelenega, in skrivni obiski najbližjega ponudnika hitre hrane.

Zato svojemu otroku pomagajte, da bo zagotovo dobil dovolj ključnih vitaminov – s pomočjo multivitamina, ki združuje vsa potrebna hranila pod eno streho.

Pazite le, da boste izbrali izdelek preverjene kakovosti brez nepotrebnih dodatkov! Takšen je J&D Special Multivitamin za otroke.

Superjunak v steklenički: J&D Special Super Multivitamin za otroke

Naravni multivitamin, ki vsebuje vse dobre snovi, ki jih vaš otrok potrebuje, je kot superjunak v steklenički! Vsebuje 28 vitaminov in mineralov, ki podpirajo zdrav razvoj in odlično počutje. 

Tudi, če ima vaš otrok prehransko alergijo ali netoleranco, se s Super Multivitaminom ne rabi odreči dnevni dozi zdravja! Naš izdelek namreč ne vsebuje gensko spremenjenih živil, glutena, soje, jajc, oreščkov in laktoze.

Ob vseh ključnih vitaminih vsebuje še:

  • kalcij za razvoj močnih kosti,
  • cink za dodatno podporo imunskemu sistemu,
  • magnezij za pomoč pri spanju, razpoloženju, koncentraciji in energiji
  • ter spirulino, lucerno in brokoli v prahu, ki multivitamin obogatijo s še več čiste moči narave!

Odlično delovanje pa zaokroži odličen okus – naravna aroma pomaranče bo poskrbela, da se vaš otrok nikoli več ne bo zmrdoval nad multivitamini!

Vas zanima več? Oglejte si izdelek tukaj: https://jdspecial.si/izdelek/super-kids-multivitamin-500ml/