Krčem ne damo priložnosti!: Predstavljamo vam J&D special IONIC MAGNEZIJ v obliki razpršila.

ZAKAJ JE MAGNEZIJ POMEMBEN?

Magnezij je eden najpomembnejših mineralov v telesu. Pomemben je za zdravo živčevje, mišice in kosti. Sodeluje pri celotni presnovi telesa in pomaga pri sproščanju energije iz hranil v telo.

Do 60% magnezija se nahaja v kosteh. 30% pa v skeletnih in srčnih mišicah.

ALI STE VEDELI?

Da je magnezij tisti mineral, ki podpira več kot 300 procesov v našem telesu. Zato je dobro, da ga v naše telo dodajamo redno. Sicer so stročnice, oreščki, zelena zelenjava in številna druga živila, so dober vir magnezija v naravi. Ampak hrana, ki jo dan danes uživamo je upostošena z vitamini in minerali. Zato je magnezij dobro dodajati v obliki prehranskega dopolnila. Sama hrana namreč ne more zadostiti dnevnim potrebam po tem mineralu.

Ionic Magnezij v pršilu

KAKO IZBRATI PRAVI MAGNEZIJ?

Na našem trgu je raznih oblik magnezija, ogromno. Zato je potrebno biti pri izbiri še kako previden. Izbrati je potrebno tistega, ki je po svojem delovanju za naše telo najboljši in deluje najbolj optimalno. Delovati mora hitro in učinkovito.

Naše podjetje vam predstavlja J&D SPECIAL Ionic magnezij v obliki razpršila, ki zagotavlja ultra hitro absorpcijo in delovanje v našem telesu. J&D special Ionic magnezij je zasnovan tako, da zagotavlja najhitrejšo in maksimalno absorpcijo magnezija in je popolnoma naraven. Osnova je magnezijev klorid, ki ga najdemo v vseh telesnih tekočinah.

KAKO UŽIVATI MAGNEZIJ?

Načeloma lahko magnezij uživate kadarkoli, ne glede na del dneva ali uro ali obroka. Recimo pri krčih v mečih, ki so znan simptom ali pokazatelj manjka magnezija in se pojavljajo ponoči, priporočamo, da J&D special Ionic magnezij

razpršite na težavna mesta pred spanjem. Športnikom priporočamo uživanje magnezija pred in po vadbi. Namreč med športno aktivnostjo se magnezij skupaj z drugimi elektroliti hitro izloči z znojem ali urinom, zato se potreba po njem poveča. Omeniti je pomembno, da ima magnezij pomembno vlogo pri presnovi glukoze v mišičnih celicah, je potrebno poskrbeti za njegov dodaten vnos. Recimo med telesno aktivnostjo se bolj izčrpamo in telo najprej črpa lastne zaloge magnezija, zato so lahko posledice pomanjkanja ravno nočni krči.

Vedeti morate, da naš magnezij hitro in učinkovito oskrbi telo s tem mineralom. Priporočamo 25 razpršitev dnevno na mesta kjer je največ bezgavk in kjer se magnezij najhitreje absorbira v naše telo preko kože.

IONIC MAGNEZIJ IN DR.ŠAINOVIČ

Naš priznani urolog dr.Šainović, s katerim sodelujemo že nekaj časa, je tudi velik športnik. Ukvarja s prav posebnim športom, ki od njega zahteva dobro pripravljenost in vzdržljivost. Ravno iz tega razloga je naš Ionic magnezij zanj nepogrešljiv. Uporablja ga vsakodnevno. Večkrat na dan pa pred ali po treningih in med tekmo. Sam pravi, da je zanj mineral magnezij nujno potreben za normalno delovanje mišic, živčevja in kosti. Prav tako mu da energijo in moč, da po napornih tekmah nima težav s krči v nogah. Zanj je J&D special IONIC MAGNEZIJ številka 1.

KAJ NAVAJA EVROPSKA AGENCIJA ZA VARNOST HRANE EFSA O MAGNEZIJU:

 • Pomaga zmanjšati utrujenost in izčrpanost
 • Prispeva k ravnovesju elektrolitov
 • Prispeva k sproščanju energije pri presnovi
 • Prispeva k delovanju živčnega sistema
 • Prispeva k delovanju mišic
 • Prispeva k normalni psihološki aktivnosti
 • Prispeva k ohranjanju zdravih, normalnih kosti
 • Prispeva k ohranjanju zdravih zob
 • Ima vlogo pri delitvi celic

 

Želite tudi vi odpraviti krče in prispevati k boljšemu počutju ter vseh prednostim magnezija, ki so naštete zgoraj?

Obiščite našo spletno trgovino in poiščite izdelek IONIC MAGNEZIJ

NAVODILO ZA UPORABO:

 • Za zadostitev dnevnih potreb je dovolj, da ga enkrat na dan dodate soku, juhi ali kozarcu vode.
 • Plastenka vsebuje 100 ml, kar ustreza količini 800 vpihov pršila, priporočeni dnevni odmerek je 60 kapljic (ustreza količini 25 vpihov) = 165 mg Mg /55% *PU in en vpih pršila. vsebuje približno 7 mg magnezija.

Preberite več TUKAJ.