J&D Special

Trgovina

REZUM terapija

REZUM terapija

REZUM je nova, revolucionarna in minimalno invazivna metoda zmanjševanja prostate z vodno paro.

Ali tudi vam povzroča težave povečana prostata?

Vas pestijo naslednji problemi:

  • Pogosto uriniranje, še posebej ponoči?
  • Imate šibak curek urina?
  • Vas muči občutek neizpraznjenega mehurja?
  • Na stranišču dlje časa čakate na začetek uriniranja?
  • Imate zdravila za zdravljenje prostate in vas pestijo neželeni stranski učinki?
  • Zdravila za prostato slabo vplivajo na vašo spolno moč?

 

Zgoraj naštete težave so simptomi povečane prostate. Zato vam svetujemo obisk pri vašem urologu in pregled, če je tudi za vas primerna nova, minimalno invazivna metoda z vodno paro REZUM, ki ga v Mariboru izvaja priznani urolog dr.Šainović.

ZDRAVLJENJE BHP

Terapija za BHP oziroma povečano prostato, ki povzroča simptome spodnjih sečil (SSS), vključuje konzervativne pristope (spremembe načina vnosa tekočin, spremembe v prehrani in spremembe življenjskega sloga), zdravila in kirurški poseg.

Ko spremembe življenjskega sloga ne zadostujejo, urologi svetujejo zdravila. Zdravljenje z zdravili je redno in trajno. Več kot 50 odstotkov pacientov ne prenaša terapije za BHP.

Neželeni učinki te terapije so: nizek krvni pritisk, vrtoglavice, omotice, suha usta, teža v želodcu in zmanjšana spolna funkcija.

Ko so možnosti zdravljenja z zdravili izčrpane, je potrebno opraviti kirurški poseg.

Kirurška posega za benigno povečano prostato sta TURP in klasična prostatektomija.

Oba posega sta v splošni anesteziji, kar zahteva tudi večdnevno hospitalizacijo ter ponavadi večjo izgubo krvi.

Po posegu lahko prav tako pride do neželenih učinkov kot so krvav urin, vnetje prostate in uhajanje vode.

 

 

V TESLA THERAPY CENTRU izvajamo revolucionarno metodo, s katero na minimalno invaziven način zmanjšamo prostato z vodno paro – REZUM.

 

ZAKAJ IZBRATI REZUM TERAPIJO?

Rezum terapija sloni na kliničnih študijah in na minimalno invaziven način pozdravi BHP. Torej vsi moški, ki se soočate z povečano prostato, vam je sedaj na voljo ta revolucionarna metoda, ki jo uporabljajo po celem svetu. V Sloveniji je dr.Šainović eden iz med redkih, ki izvaja zgoraj omenjeno metodo. Z metodo REZUM se je po svetu uspešno pozdravilo že več kot 100.000 pacientov.

REZUM terapija

REZUM je revolucionarna, varna, učinkovita, minimalno invazivna in nekirurška metoda zdravljenja povečane prostate. V osnovi gre za ambulantno metodo, ki uporablja naravno energijo, shranjeno v vodni pari, za odstranitev odvečnega tkiva prostate, ki pritiska na sečnico. Sam poseg traja od pet do sedem minut. Primerna je za vse moške, ki imajo težave s povečano prostato ter si želijo izogniti zdravilom za BHP in ohraniti svojo spolnost.

Prednosti terapije REZUM:

– ambulantni poseg, ki ne zahteva anestezije

– prenehanje z jemanjem zdravil za BHP

– trajni pozitivni učinek terapije, ki se kaže že po dveh tednih

– 92 % moških navaja izboljšanje (IPSS score)

– ohranjena erektilna funkcija

– klinično je dokazano, da je metoda REZUM trajno učinkovita in ne le lajša simptomov BHP.

– UČINKI TERAPIJE SO DOLGOTRAJNI, zmanjšanje prostate, normalen pretok urina

 

Komu vse je namenjena REZUM terapija:

– moškim, pri katerih je prostata večja od 30 centimetrov

– moškim, ki imajo predpisana zdravila zaradi povečane prostate (BHP)

– moškim, ki slabo prenašajo zdravila za BHP oziroma imajo stranske učinke

– moškim, ki želijo zmanjšati prostato in ohraniti erektilno funkcijo

 

Kako se izvaja REZUM terapija

Pred posegom je potrebno opraviti natančen urološki pregled. Bolnik se pogovori z urologom o svojih uroloških težavah, katera zdravila jemlje, in če je že imel kakršnekoli posege na prostati. Zelo je pomembno, da se urolog s pacientom pogovori o njegovih pričakovanjih. Potrebno je tudi izključiti raka prostate. Zato je pomembno, da se določi PSA iz krvi. Naredi se digitorektalni pregled prostate (DRP), s katerim urolog oceni velikost in konzistenco prostate. Nato se določi točna velikost prostate. To se naredi s transrektalnim ultrazvokom.

REZUM poseg traja od pet do sedem minut. Pol ure pred posegom pacient dobi zdravila proti

bolečinam. Skozi sečnico se uvede instrument. Nato se prostata izmeri iz notranje strani.

Glede na velikost prostate se naredi med štiri in šest oziroma maksimalno petnajst aplikacij. Po posegu se namesti urinski kateter. Pacient odleži eno uro po posegu.

 

Po REZUM terapiji:

– po treh do sedmih dneh se odstrani urinski kateter

– prvi rezultati se lahko opažajo že po dveh tednih

– maksimalni učinek terapije se ocenjuje po treh mesecih

– nekaj dni po posegu se lahko opazi krvav urin in včasih koščki tkiva

– včasih pacienti navajajo boleče, pekoče in bolj pogosto uriniranje

– potrebno se je izogibati spolnim odnosom dva do tri tedne

– potrebno se je izogibati kofeinu in alkoholu dva do štiri tedne

 

REZUM TERAPIJO IZVAJAMO SAMOPLAČNIŠKO V TESLA THERAPY CENTRU V MARIBORU.

Rezum terapijo izvaja dr. Predrag Šainović.

Rojen v Beogradu, kjer je tudi končal medicinsko fakulteto. Od leta 2009 je zaposlen v UKC Maribor, na oddelku za urologijo.

Leta 2016 je opravil specialistični izpit s pohvalo. V času specializacije in kasneje se je usposabljal v tujini na področju uretralne kirurgije in rekonstrukcijske urologije ter urološke onkologije. Prav tako je član slovenskega in evropskega urološkega združenja. Največji del svoje dosedanje kariere je posvetil kirurškemu reševanju karcinoma prostate, mehurja, ledvic in uretralni kirurgiji.

 

 

CENIK:

  • Cena predhodnega pregleda: 290,00 €

Cena predhodnega pregleda vključuje urološki pregled, transrektalni UZ prostate, uretro-cistoskopijo z rigidnim instrumentom, Uroflow in PSA.

  • Cena terapije Rezūm: 3.290 €

Cena terapije Rezūm vključuje izvedbo posega, set za zdravljenje, ves potrošni material in kontrolni pregled po posegu. Znesek terapije Rezūm je treba poravnati v celoti po predračunu, pred posegom.

 

Za vsa vprašanja in dodatne informacije smo vam na voljo na:

Na tel številki:

0803435

Email: info@teslatherapycenter.si

NOVOST:

Mina Pal in priznani urolog dr.Šainović predstavljata knjigo, ki nosi naslov Urološke težave? Ne, hvala.

 

Tako boste v knjigi, ki je napisana na več kot 160 straneh izvedeli veliko koristnih informacij, ki združujejo tako klasično kot naravno medicino.

Napisati to knjigo sta se avtorja odločila, ker je vse premalo ozaveščanja o uroloških težavah.

Zavedati se moramo, da je rak prostate, najpogostejši rak, ki prizadene moško populacijo.

Dr. Šainović piše o karcinomu prostate, preventivi za zmanjšanje tveganja raka prostate, erektilni disfunkciji, benigni hiperplaziji, urinski inkontinenci.

Prav tako piše o okužbi sečil, ki so najbolj pogoste pri ženskah, o menopavzi in ledvičnih kamnih. Dr. Šainović vas v knjigi želi naučiti kako preprečiti urološke težave med tem ko se Mina Pal skoncentrira na urološka vprašanja in odgovore iz narave.

Posveti se celostnemu moškemu zdravju, naravnih pristopih pri težavah s prostato, prehranskih dopolnilih kot je na primer Žagasta palma, ki je izredno priljubljeno zelišče za zdravljenje benigne hiperplazije prostate.

Nauči nas, da lahko žagasto palmo uporabljamo pri vseh težavah s prostato, pri vnetjih, migrenah, izgubi las ali raku prostate.

 

Mina Pal piše tudi o zdravilnih zeliščih, ki so lahko v veliko pomoč pri raznih uroloških težavah. Izpostavi koprivo, ki je odlična naravna pomoč pri vnetju mehurja, slabokrvnosti, razstrupljanju telesa, piše o drobnocvetnem vrbovcu, soku zelene, ki med drugim znižuje krvni tlak, lajša bolečine v sklepih, čisti limfo in jetra….

Izpostavi zdravilne učinke cimeta ali koruznih laskov, piše o naravnih zeliščih za povečanje libida, ingverju, ki deluje tudi na srce in ožilje, glivične okužbe, krepi imunski sistem….

V knjigi izvemo zakaj je maca vir pomembnih vitaminov in mineralov, kako si po naravni poti pomagati pri neplodnosti.

Zakaj je dobro uživati klinčke in cimet, kakšni so najboljši recepti z lanenimi semeni, kateri so naravni recepti za izgubo teže, in zakaj je napitek iz peteršilja in limone dober za naše telo, izveste tudi kako si pomagati pri menopavzi, stresu, neplodnosti, inkontinenci…

 

KOMU JE KNJIGA NAMENJENA?

Knjiga je namenjena vsem, ki vas pestijo urološke težave, moškim, ki se borijo z benigno hiperplazijo prostate, rakom prostate, ženskam s pogostim vnetjem mehurja, inkontinenco, menopavzo ali neplodnostjo.

Uporabna knjiga, ki vam bo prišla zelo prav in jo boste z veseljem imeli v svoji domači knjižnici.

PREDSTAVITEV NOVE METODE REZUM

Dr. Šainović in Mina Pal pa v knjigi predstavita tudi novo revolucionarno, varno in učinkovito metodo Rezum, za zmanjšanje prostate.

Zdravila in drugi posegi lahko imajo številne stranske učinke, med tem, ko je nova metoda REZUM, minimalno invazivna. Dr. Šanovič omenjeno metodo izvaja tudi v svoji ordinaciji v Tesla therapy centru v Mariboru.

Več informacij in vsa naročila sprejemamo na 080 34 35 ali www.jdspecial.si

 

PRIJAVI SE!

PRIJAVITE SE, DA PREJMETE NOVICE NAŠIH NOVIH PRODUKTOV. SPREMLJAJTE NAS REDNO ,ČE NE ŽELITE ZAMUDITI MESEČNIH POPUSTOV!

Ne pošiljamo vsiljene pošte!