Nihče si ne želi na kirurško mizo, zato vedno iščemo alternative. In dobra novica za moške je, da lahko svoji prostati povrnete zdravje s kakovostnim prehranskim dodatkom!

Težave s prostato prizadenejo ogromno moških. Na srečo pa je bolezen počasna in v začetnih stadijih jo lahko učinkovito obvladate s pomočjo narave.

ZA IN PROTI: TABLETE IN DRUGI PREHRANSKI DODATKI

Že teta Pehta je modrovala, da za vsako bolezen rož’ca raste. In tudi pri težavah s prostato vam lahko priskoči na pomoč moč narave. Poglejmo prednosti in slabosti jemanja tablet, kapsul in drugih prehranskih dodatkov za prostato.

PREDNOSTI

  • Neinvazivnost: ni invazivnih posegov v telo ter brazgotin. To pomeni, da je tveganje za zaplete ali neželene učinke bistveno manjš
  • Lahko izboljša splošno zdravje: veliko naravnih dodatkov vsebuje antioksidante, protivnetna sredstva in druge koristne spojine, ki lahko izboljšajo splošno zdravje, kar pozitivno vpliva tudi na prostato.

SLABOSTI

  • Omejena učinkovitost: pri hujših primerih (kot je rak prostate) so lahko naravna dopolnila neučinkovita ali celo odsvetovana.
  • Pomanjkanje regulacije: zaradi tega je težko določiti kakovost in varnost teh izdelkov.
  • Možni neželeni učinki: naravna dopolnila lahko povzročijo neželene učinke ali medsebojno delovanje z drugimi zdravili, zato se morate pred jemanjem posvetovati z zdravnikom.

ZA IN PROTI: OPERACIJA

Če urolog oceni, da je stanje resno in potrebujete operacijo, ne odlašajte in zaupajte strokovnjakom. Poglejmo še prednosti in slabosti operacije prostate.

PREDNOSTI

  • Visoka stopnja uspešnosti: običajno ima visoko stopnjo uspešnosti pri povečani prostati in pri raku prostate.
  • Dolgoročne koristi: operacija lahko pomeni manjše tveganje za ponovitev težav s prostato.
  • Natančna diagnoza: omogoča natančno diagnozo in določitev stadija raka prostate, kar lahko pomaga določiti najučinkovitejši načrt zdravljenja.

SLABOSTI

  • Invazivnost: operacija lahko povzroči zaplete in neželene učinke vključno z okužbami, krvavitvami, inkontinenco (nezmožnost zadrževanja urina) in motnjami erekcije.
  • Čas okrevanja: traja do 4 tedne in v tem času ne smete dvigovati bremen ali izvajati zahtevne telesne vadbe.

Kdaj potrebujete operacijo in kdaj vam lahko koristijo naravne metode, se posvetujte z urologom.

Če se odločite podpreti zdravje svoje prostate s prehranskimi dopolnili, se prepričajte, da ne kupujete mačka v žaklju. Na trgu je ogromno izdelkov, ki se borijo za vašo pozornost (in denar), zato skrbno preučite, kaj ponujajo.

Dr. Šainovič priporoča naravne in učinkovite tablete za prostato brez recepta

Zaveznik vaše prostate: Ultraprostultraprost

Da vam prihranimo čas, pa vam predstavljamo naš J&D Special Ultraprost. Kapsule pomagajo ohranjati zdravo prostato in hormonsko ravnovesje ter povečujejo raven testosterona v krvi.

Glavni adut Ultraprosta je izvleček rastline Serenoa repens ali palmeto. Evropski in ameriški zdravniki že okoli 200 let uporabljajo ekstrakt palmeta tudi za zdravljenje blage do zmerne povečane prostate ali benigne hiperplazije prostate (BHP).

Ultraprost se lahko poleg palmeta pohvali še s selenom, bakrom in cinkom, ki podpirajo imunski sistem in zaščitijo celice pred oksidacijo.

Celosten, varen in kakovosten, to je Ultraprost. Privoščite si najboljše, kar lahko ponudi narava, in uživajte v okrepljeni spolni moči in zdravju prostate!