Prostata – majhna žleza, ki moškim povzroča veliko preglavic. Da se jim izognete ali jih ublažite, poskrbite za zdravje svoje prostate – s pomočjo narave! Preverite kje najti učinkovite tablete za prostato brez recepta

KAKŠNE SO NALOGE PROSTATE?

Prostata je majhna žleza z veliko vlogo – je ključna za nastanek sperme. Njena glavna naloga je namreč proizvodnja semenske tekočine, ki hrani in prenaša spermo. Prostata pa sodeluje tudi pri proizvodnji hormonov in pomaga uravnavati pretok urina.

Z leti pomen prostate nekoliko upade, nasprotno pa se njena velikost poveča! Če postane prevelika, lahko povzroči številne zdravstvene težave, kot so vnetje, benigno povečanje ali rak prostate.

Težave s prostato in zakaj uporabiti tablete za prostato brez recepta

Predvsem moškim po 50. letu starosti prostata pogosto povzroča težave, zato je smiselno, da ji čim prej začnete posvečati pozornost.

KAKO PODPRETI ZDRAVJE PROSTATE?

Dejavniki, ki negativno vplivajo na zdravje prostate, so debelost, kajenje in telesna neaktivnost.

Velik pomen ima tudi prehrana; zdravniki priporočajo, da omejite vnos rdečega mesa in povečate vnos zelenjave. Pri hrani se bomo še malce zadržali in vam predstavili top 5 živil, ki še posebej učinkovito podpirajo zdravje prostate!

Križnice (zelje, brokoli, ohrovt, brstični ohrovt, kodrolistni ohrovt) pripomorejo k blaženju vnetja, ki je dejavnik tveganja za raka prostate. Brokoli, “superhrana za prostato”, vsebuje glukorapanin, spojino, ki lahko prepreči razvoj raka prostate.

Jagodičevje (jagode, borovnice, maline, robide) ima visoko vsebnost antioksidantov antocianinov, ki pomagajo v boju proti prostim radikalom.

Paradižnik je še ena superhrana, nabito polna antioksidantov. Pri paradižniku je ključni likopen, ki je že dolgo na “radarju” raziskovalcev raka prostate. Ker se likopen nahaja pretežno v koži paradižnika, ga uživajte kuhanega.

Ribe (losos, sardine, postrv) so bogate s t. i. dobrimi maščobami, ki ugodno vplivajo na vnetje.

Kava in pravi čaj sta bogata z antioksidanti katehini, ki imajo protirakave in protimutagene (preprečujejo mutacije zdravih celic) lastnosti.

POTREBUJEM ZDRAVILA ZA PROSTATO?

Bodite pozorni na težave pri uriniranju (prekinjanje curka, pogosto nočno uriniranje, pekoče uriniranje, kri v seču ali semenski tekočini, …).

Če jih opazite, čimprej obiščite zdravnika, ki vam bo po potrebi predpisal zdravilo.

Če imate blage težave in vam zdravnik ne predpiše terapije, priznani urolog dr. Šainovič priporoča, da uživate tablete za prostato brez recepta.  

Dr. Šainovič priporoča naravne in učinkovite tablete za prostato brez recepta

Prav tako vam lahko takšen izdelek koristi, če zdravljenje prostate ni potrebno, saj z vnosom pravih hranil podprete in ohranjate njeno zdravje.

KAKO JD SPECIAL ULTRAPROST PODPIRA ZDRAVJE PROSTATE

Učinki tablet za prostato brez recepta JD Special Ultraprost so tako preventivni kot kurativni, ob tem pa blagodejno deluje tudi na vaše splošno zdravje in počutje!

– Ohranja zdravje prostate,

– zmanjšuje občutek utrujenosti in izčrpanosti,

– podpira imunski sistem,

– normalizira delovanje prebavnih encimov,

– prispeva k povečanju energije,

– varuje zdravje srca, ožilja in živčevja.

Palmeto

Glavna zvezda JD Ultraprost zdravila za prostato je palmeto. Izvleček palmetovih jagod je namreč izjemno cenjen za zdravljenje prostate (benignega povečanja).

Znanstvene raziskave o terapiji s palmetom so pokazale pomembno izboljšanje simptomov in pretoka urina, nekateri avtorji pa mu pripisujejo tudi znatno izboljšanje erektilne funkcije.

Selen, baker in cink

Ti minerali vplivajo na delovanje imunskega sistema in zaščitijo celice pred oksidacijskim stresom. Cink dodatno pomaga vzdrževati normalno raven testosterona v krvi ter ugodno vpliva na plodnost, selen pa prispeva k normalni spermatogenezi (nastanku spolnih celic).

Kje dobiti JD Ultraprost tablete za prostato brez recepta?

Kljub zdravemu življenjskemu slogu je pomoč narave vedno dobrodošla. Zato so tablete za prostato brez recepta JD Ultraprost na voljo vsem, ki si želijo zdravja na naraven in varen način! Preberite več TUKAJ!

Ultraprost tablete za prostato brez recepta