Vas mučijo artritis, revmatizem ali hladne roke? Predstavljamo vam prijetno in učinkovito rešitev, ki bo omilila bolečino in povečala gibljivost vaših sklepov!

Tisti, ki trpite za revmatoidnim artritisom, ste ga verjetno najprej občutili v sklepih prstov in dlani. Nadležna bolečina, ob njej pa še togost in otekanje prstov – vse skupaj vam lahko oteži normalno življenje.

REVMATOIDNI ARTRITIS IN ROKE

Roka je ena najbolj zapletenih struktur v našem telesu. Sodelovanje sklepov v roki in zapestju omogoča izredno fine gibe, ki so ključni za vsakdanje aktivnosti – pomislite le na zavezovanje vezalk ali napeljevanje niti v iglo!

Revmatoidni artritis je kronična vnetna bolezen, ki povzroča bolečine, togost sklepov in otekanje.

Stroka obolelim priporoča posebne rokavice, ki lahko pomagajo lajšati simptome.

rokavice s celliantom

KAKO VAM LAHKO POMAGAJO ROKAVICE PROTI ARTRITISU?

Rokavice, ki se uporabljajo pri revmatoidnem artritisu, delujejo na več načinov. Termalne rokavice ohranjajo vaše roke tople, oporne vašim rokam in prstom nudijo dodano oporo in stabilnost, kompresijske pa s pritiskom na prste in sklepe omilijo bolečino.

Poleg lajšanja simptomov vam lahko rokavice proti revmatoidnemu artritisu pomagajo tudi pri umirjanju in sproščanju. Njihovo blagodejno delovanje namreč prinaša udobje in vam pomaga do boljšega počutja.

Rokavice proti artritisu lahko nosite 8 ur – najbolje kar čez noč, med spanjem, in zjutraj boste lahko opazili naslednje koristi:

 • manj otekanja prstov,
 • manj bolečine v rokah,
 • manjša togost sklepov
 • lažje premikanje prstov,
 • izboljšan oprijem rok in prstov.

Za najboljši učinek se morajo rokavice dobro prilegati. Če so pretesne ali preohlapne, je manj možnosti, da boste imeli od njihovega nošenja koristi. Upoštevajte pravilo 8 ur. Verjetno ne boste opazili nobenih sprememb, če jih boste tu in tam nosili le eno uro.

Sedaj, ko ste spoznali vse prednosti rokavic proti artritisu in ste prepričani, da jih morate imeti, pa pridemo do najpomembnejšega vprašanja – katere rokavice pa sploh izbrati?

V pomoč pri odločitvi vam predstavljamo izjemen izdelek, ki pa ne bo pomagal le tistim, ki trpite za artritisom …

J&D Special BOMBAŽNE ROKAVICE S CELLIANTOM

Rokavice so narejene v kombinaciji bombaža in Cellianta, ki klinično dokazano poviša nivo kisika v krvi in podkožnih tkivih, uravna telesno temperaturo in pospešuje prekrvavitev, s tem pa zmanjšuje bolečine.

Rokavice priporočamo vsem, ki imajo:

 • mrzle roke in slabo prekrvavitev,
 • mravljince v rokah,
 • artritis, revmo,
 • otečene in boleče členke,
 • bolečine zaradi zožanega karpalnega kanala,
 • bolečine v zapestju in členkih.

Rokavice nosite po potrebi, ko se pojavi bolečina, mrzle roke ali drugi zgoraj opisani simptomi. Priporočljivo jih je nositi tudi ponoči, saj je tako Celliant dlje časa v stiku s kožo in lahko bolj učinkovito deluje.

KAJ JE CELLIANT?

Celliant so mikroskopsko majhni delci mineralov, občutljivi na svetlobo, ki so vtkani v vlakna, ta vlakna pa v naše rokavice.

Izdelki iz Cellianta so zelo trpežni in primerni za vse, ki imate težave s prekrvavitvijo, pekočimi podplati, mrzlimi nogami, sladkorno boleznijo, krči ipd. Primerni so za nošenje podnevi in ponoči ter za ljudi vseh starosti.

Ne pustite, da vam artritis ali druge težave z rokami otežijo življenje in zmanjšajo njegovo kakovost. Poskusite edinstvene rokavice J&D Special s Celliantom!